Jaja.. Väntar med nr..

11I morgon kommer jag förmodligen göra något dumt.... Inte dumt i
sig men men.. Det återstår att se

Dag 06 – Min dag

Förrgår alltså..

Hämtade en liten Rottweiler valping i Kristinehamn..  Åkte in hos mina bröders farföräldrar och fick gomat.. Och sen betod dagen av att åka bil sågott som:) Hemma blev det bara massa mya med Diva och Dixie:) Så det var min dag:)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Jadu vad är kärlek egentligen?

Känslan jag fick när jag fick min lilla Leah på mitt bröst för första gången och när hon alltid skrattade.. Hon är min största kärlek sen har vi
Känslan jag får när älsklingen kommer hem från Norge.. Åhh så härligt.. Bara kunna ligga och hålla om mitt hjärta.. Och för att nte tala om Diva.. Hon är någon av dem bästa jag vet just nu.. hon finns alltid med och givetvis kan jag bli irriterad på henne ibland men det går så fort över..Det är olika sorters kärlek till alla dessa och sen har vi min mamma, och hennes gubbe Torbjörn och givetvis alla mina 3 småbröder, Edvin, Elias och Robin.. Sen älskar jag mina närmsta vänner.. Madeleine, Marie och sist men inte minst Annelie.. Ja det är väl min kärlek!

Dag 04 – Det här åt jag idag

Jag åt hemmagjord tacogratäng gjord av min granne med lite hjälp från mig förstås:P Mmm gott vare..

Dag 03 – Mina föräldrar

Sent som vanligt men vi kör både 3, 4 och 5 nu då:P

Mina föräldrar.. Min mamma är uppvuxen i Matfors från början men flyttade ganska snart därifrån.. Ganska snart blev jag till under ett one night stand.. Mamma hade väl varit med ett par killar under den tiden så det var inte säkert vem som var min pappa.. (Sådan mor sådan dotter antar jag, men när jag fick Leah var inga tvivel för då hade jag kommit förbi den tiden så att säga..) Mamma var juh några år yngre när hon fick barn.. Men iaf så var det juh massa faderskapstest och min pappa var helt emot det och propsade på att det var en kille hon inte hade tagit upp och då blev det mer krångel där och pappa vägrade fortfarande inse att det förmodligen var han som var min far.. När allt blev klart med allt dette så var jag fyra år.. Pappa började då att hälsa på och jag började umgås med honom.. Han var väldigt snäll å men jag tyckte det var lite obehagligt med vissa saker som att jag skulle sova mellan honom och hans dåvarande tjej.. SÅ jag vile åka hem.. Vi träffades ganska många gånger då och han var väl en underbar pappa då men allt han gjort och sagt till mig nu gör att jag förtränger dem bra sakerna..

När jag var 8år fick jag riktigt coola julklappar och presenter av honom.. Mest så minns jag en jättevacker ängel och en kamera.. men senare när jag började sjätte klass så fick jag en "furbee" som vibrerade när man drog i ett snöre.. Givetvis är det tanken som räknas! Men det var liksom lite fel ålder där tyckte jag.. Han flyttade också väldigt många gånger och informerade varken mig eller min mamma om detta så jag fick lixom "leta" efter honom var han tagit vägen.. Men Farmor har juh alltid funnits för mig, liksom en av mina fastrar och mina två farbröder.. Så flyttade han till ett hur i Njurunda där jag trivdes väldigt bra eftersom jag hade många kompisar där.. Tyvärr så körde han taxi och var borta väldigt mycket så man hann juh så gott som aldrig träffa honom.. Så en kväll var vi på fest och några kompisar kom och hämtade mig hos pappa så drog vi till dyket där det var fest.. När det blev för sent så gick malin och jag hem och sov ch morgonen därpå for vi hem till mamma.. När jag kom em till mamma så började hon ifrågasätta mig om jag haft fest hos pappa och det hade jag inte.. Det var en tjej so hade rymt under natten (en kompis till mig) så polisen hade varit hos pappa och frågat honom en massa.. Jag fick aldrig förklara för honom hur det var den natten.. SOm tur var hade jag en mamma som såg igenonom mina lögner varje gång jag ljög och denna gång var inte en av dem så hon förstod direkt..
Så har jag fått massa skit om allt möjligt från min far.. Senast jag pratade med honom så hade min för mig okända faster skrivat massa jävla idiotiska kommerntarer


Jag skrev en kommentr på min underbara brors foto på pappa

Detta är min såkallade pappa.

Kerstin skrev:
"Hmmm.
Det har ar min "sa kallade" storebror,
Vem ar du?"

Evelina skrev:
"Evelina, Leifs dotter sen 22år..

Kerstin skrev:
"Du maste vara min sa kallade brorsdotter....
hur vore det om du shut yer mouth here on FB?
How about that mum of yours who decided to have you WITHOUT a DAD ?
HUH?
Det dar ar min storebror du pratar om and you little girl, Piss me off. Spitting out kids DOES NOT make you automatically a woman, Stop whining &
Grow the fuck up, the world does NOT evolve around you and your problems.
DEAL wit it!
Vid detta tillfälle tog hon bort allt hon krivit men jag la ut det igen!

Jag skrev:
Står du inte för vad du skriver? Uppenbarligen så är jag din såkallade brorsdotter, Ja..
Vad menar du med att jag spottar ut ungar? Har fått en dotter som dog 3mån gammal i PSD! Har jag sagt att jag är en "women"? och har jag sagt att min mamma är felfri? Har jag ens sagt något om pappa? Jag har försökt att få bättre kontakt med pappa men han skiter i det så varför yttra dig om saker du inte har en aning om.. Skrev bara att han är min såkallade far.. Jag har inte gnällt överhuvudtaget.. Så vad i helvete hakar du upp dig på? "

Kerstin skrev:
"- hur vore det om du tog din bitterhet nanstans MER privat?
Det dar ar MIN storebror som du pissar pa.

Bara for att du spottar ut ungar betyder det ju inte att du kan kalla dig sjalv en kvinna vet du.
?
Kanske skall du fraga mamma din hur hon kan ha ungar utan en pappa i bilden? HUH?
Men sa klart, du ar val precis som en annan brorsdotter jag har.
Sluta gnall, vad du an tror, varlden snurrar inte runt dig a dina problem.
Grow the fuck up. behover jag oversatta det med? Avslutade du aldrig skolan eller?

Fia skrev:
"Oj oj oj... WTF?"


Kerstin skrev:
"passiv agressive istallet for att ta hand om problemen ar vad jag ser.
Jag beklagar din forlust men jag har ingen vag att veta, det var darfor jag tog bort det. det andrar ju ingenting ialla fall,
att vara pa det sattet leder ju in till mer problem
Igenn, Jag beklagar din forlust jag kan inte mojligen veta vad du gar igenom just nu.
Men fortfarande, posta det faceboo ar inte konstrukivt a du uppmuntrar ju inte kommuikation med din far pa det sattet.
Kerstin skrev:
"Precis som om jag inte vet detaljerna av ditt liv vet ju du inte mycket om mitt, eller din fars liv.
"
Fia skrev:"Varför blev jag påhoppad då? Okej... Jag tål."

Evelina skrev:
"Jag blir förbannad när folk som inte känner mig eller min familj skriver på det sättet du gjorde, som inte har nån aning om vad som är.. Du vet inte vad jag har gjort för att få bättre kontakt.. Jag har försökt i ca 15 år och det fungerar inte så jag har gett upp.. 
Ta reda på fakta innan du säger något.. Har skit bra kontakt med farmor och Maria och lillebror Robin så det är jag nöjd med... Har försökt att bli vän med dig på fb förut men du har inte svarat på vänförfrågan heller så du verkar hopplös du med..
som du själv skrev så vet du inte några detaljer om mitt liv.. tror inte du vet nån faktisk.. tyvärr.. hade gärna velat lära känna dig men efter ditt jävla påhopp så kan det nog kvitta.."


Så var det iaf och därefter ringde jga min farmor och frågde vad Kerstin var för människa, och då skrek appa
i bakrunden och jag bad snällt att få prata med honom.. Han gapade och skrek att jag var en omogen jävla horunge som förtjänade att min dotter dog..!! Där gick han för långt occh jag hoppas att du, Kerstin läser min blogg och förstår varför jag är arg på min pappa...!

Detta kanske blev lite annorlunda än vad man skulle skriva men detta är min bild av min far..
Min mamma är världens bästa men även hon har sina brister men hon har ALLTID ställt upp för mig.. Vad jag än gjort så har hon hjälpt mig upp när jag varit på botten ch hon har inte haft det lätt..


(Min pappa har det förmodligen inte lätt i sitt liv och jag tror att han har väldiga problem med sitt psyke men när ingen talar om något för mig och därför har jag min bild av det hela..)

Jag måste juh faktiskt tillägga att 1 gång ställde han upp för mig som aldrig förr och det var när jag var på sjukhuset. Efter Pingys död.. Jag fick nästan säga åt honom att åka därifrån. Det är det närmaste han någonsin varit en pappa för mig i mina ögon!
Den kvällen var han en riktig far!

Dag 02 – Min första kärlek

Okej.. detta kommer en kvart för sent men min första kärlek.. Ska jag börja från början så var det nog Christoffer Aynsley i 2an eller 3an.. Jag var så kär i honom och han var såååå go.. Men ska man vara lite seriösare när man började förstå vad kärlek var så var det nog Robert Nordstrand.. Han var the one and only.. tyvärr så förstörde jag vårat förhållande med otrohet och lögner för att jag var osäker i mig själv.. Ibland kan jag sitta och tänka tillbaka på vårat förhållande... Jag minns speciellt en dag när han varit hos sin mamma och systrar i skåne och jag varit i Göteborg med mamma så vi hade inte träffats på en vecka.. Han hade tänt ljus i hela huset och lagat värsta middagen.. han var den bästa.. Jag tror att han verkligen älskade mig också.. Men efter alla mina svek så tänkte han om.. (Förstår honom idag men inte då..) Men iaf så började han träffa Amanda och det gjorde jag allt för att förstöra... Det blev inget mellan dem och han träffade en ny.. Vägrade säga till mig vem det var så att jag inte skulle förstöra.. Men jag förstod att det var Elin.. Då sa jag till Robert att Elin är en fin tjej (även fastän jag inte kände henne) hon var helt okej så jag fick hålla mig tillbaka för att hon var en bra tjej som han förtjänade.... Å sen när jag hade bott i VBG ett tag så träffade jag en kille som hete Tony.. Han var också jätte go men han hade brister som jag inte gillade just då.. sen träffade jag Lars min älskling.. (Vi kände varande i 2,5år innan vi ens rörde varanda..) Han och jag vi kompletterar varandra och jag älskar honom så fruktansvärt mycket.. Och han är pappa till vår avlidna dotter.. Jag älskar den karln! Han är mitt allt..!!  Han finns alltid där för mig som jag finns för honom, han är verkligen världens bästa!


Denna människa på bilden är den bästa som finns!!

Dag 01 – Presentera mig själv

Sofia Evelina Lyrén heter jag och är född på Sundsvalls sjukhus
dagen efter julafton 1988. Har bott nästan överallt i Sundsvall med min mamma.
För ett par år sedan flyttade jag ner till Vänersborg för att plugga omvårdnad teckenspråk.
Gick bra och jag trivdes men så fick jag jobb som Personlig assistent och jobbade
nätter så jag hoppade av skolan. Idag bor Jag i Frändefors med min sambo Lars och min hund Diva.
Vi förlorade vår 3mån gamla dotter i Juni och det är så fruktansvärt tomt i mitt hjärta och här hemma..
Men vi tar en dag i taget.
Sådär det var en kort presentation om mig.

Då fortsätter vi..

Uppe i 750;- nu:) Tack till er!


Tänkte jag skulle försöka mig på denna lista så kanske det blir lite mer att jag skriver i bloggen.

Dag 01 –Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mina första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favorit fördelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favorit plats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0