Dålig update..

Det är lite jobbigt just nu med allt i livet så jag skriver mer när jag orkar..

Okej..

Måndag idag.. Haft en trevlig helg med massa härligt folk hos bästaste Marie:) Igår så somnade jag vid två tiden och vaknade vid sex.. Då låg inte älsklingen kvar vid min sida, han hade åkt till jobbet;( Längtar redan tills på torsdag.. Igår satt jag även och spelade Super Mario, på maries barns NintendoDS.. Fick juh åka och köpa ett eget lite snabbt innan dem stängde.. hihi.. Lill fisen Alicia fyller år också så jag måste komma på en present till henne.. Men sen är det inte säkert hon får ta emot nåt för sin mor.. Men men det får väl ligga här och vänta på henne iaf... Saknar faktiskt den lille skitungen:P
Idag var jag med min käre granne Annelie på vargöns järnhandel och hittade massa skojjigt.. Lite scrap och lite småplock att ha på hyllorna.. Har försökt få kontakt med en kurator nu också i Vbg men det verkar faan hopplöst.. har ringt säkert 3ggr om dagen förra veckan.. Man skulle spela in på tel svar så skulle dem ringa upp... Men ICKE!! Kan det vara så att Sundsvall är bättre på det? Ska pröva ringa henne imorgon.. Polisen ringde min ang obduktionen också.. Hon skulle skicka ner papperen så då får vi se och göra slag i saken och anmäla den djäveln!!

Men men nu ska jag försöka sova... Bättre att börja nu så kanske man somnar i någorlunda tid!

Vilken dag..

Fy fan vad hemskt.. Livet är inte rättvist.. återkommer!


Såg nu

på statistiken att det faktiskt är ett par stycken som läser min blogg varje dag.. Haha undrar vilka det kan vara:P


Torsdag idag..


Idag hoppas jag på att min gubbe kommer hem.. Längtar juh efter honom när han är borta så mycket..:/
Leah har inte kommit tillbaka än:( Skämt åsido.. Saknar henne så jävla mycket.. Älskar dig min sessa!Detta ljus är till dig tjejen min!


Helloooo:)

Idag har jag vart med Marie, hennes mamma och Carina på The Baseballs på Liseberg:) Dom är så bra och denna gång kommer jag att komma ihåg:P Han som oftast står i mitten är juh såå hot också:)
men men nu till lite värre saker..Jag kanske ska börja från början.. Min mamma och pappa har aldrig varit tillsammans och jag är glad för det, för hade jag haft pappa vid min sida så hade jag kanske blivit lika psyksjuk som honom..:( Han har iaf aldrig funnits där för mig.. Han har aldrig berättat när han flyttat hit och dit även fastän jag ring och velat träffa honom och bara ignorerat mig.. Så, det var en snabb förklaring.. Vill ni veta mer så fråga.. Har även en bror på hans sida som jag har jätte bra kontakt med.. Min bror är t.o.m hemma hos MIN mamma halva veckorna.. + att han kommer ner till vbg och hälsar på ibland.. Men iaf så hade jag kommenterat denna bild:Detta är min så kallade far hade jag skrivit och taggat mig..

Då fick jag ett djävla helvete från min faster Kerstin Linnea Kristiansen .. Hon skrev bl.a att jag: pissed her off and spitting out kids does not make me a woman.. Och sån djävla skit.. Så då ringde jag min farmor som jag har bra kontakt med och frågade vad fan det var för människa eftersom jag aldrig träffat henne.. Hon sa att hon inte pratat med henne på år.. Men så satt min far och gapade i bakrunden och jag frågade farmor om jag kunde få prata med honom om jag lovade att vara trevlig och snäll.. Det fick jag.. Han bbörjade gapa på mig och tog upp sådana saker som hänt för 6 år sedan och kallade mig för horunge och luder.. Ser jag honom så kommer ja gå fram och klappa till karl djäveln..! Använd kondom då för i helvete säger jag!! Men jag är glad att jag inte har en pappa!! Har juh allt annat förutom givetvis en dotter.. P.s skriver gärna exakta konversationen melan mig och min faster och lägger ut inspelningen på när min far sa så till mig..!
Hej hej!!!!!!!!!!!

RSS 2.0