Hos mamma...

alla mina bröder är här och allt är bara så mysigt.. Funderar på vad faan en människa håller på med.. Eller jag förstår henne om en liten ringer och beklagar sig att det är så hemskt men den lilla är så påverkad av sin psykopatiska mamma så det är synd om´na... Åhhhhhhh vad irriterad jag blir...

Ännu en dag..

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv.. Jag saknar min bebis.. Min Leah.. Hon blev juh mitt allt när jag fick henne.. Nu då, vad har jag kvar.. Givetvis har jag alla som jag hade innan och några till men tomrummet är ännu större än vad det någonsin varit.. Det är väl så det ska vara men jag orkar inte, jag orkar verkligen inte.. Jag vet inte.. Men nog om det..

Idag tvättar jag och lyssnar på Filips skönsång.. Han är så söt och go.. Fick ett sms utav älsklingen i morse där han skrev att han kommer hem tidigare idag så vi hinner ses innan vi åker bort.. Ingen blev gladare än jag:)

Jag ska åka bort pga hans ex som han har en dotter med tycker att jag är så hemsk mot deras dotter.. Hon får tycka vad hon vill..

Lars har lite problem med alkohol.. Men när vi flyttade ihop så blev det mycket bättre.. Vi tar en dag i taget och han har verkligen tänkt efter, Men när jag inte är här och styr upp allt så har han en tendens att falla tillbaka och det kommer han förmodligen att göra nu också, tyvärr.. Tycker så synd om hans dotter, för att hennes mamma inte inser hur mycket hon förstör för sin dotter. (Menar inte att hon är elak mot henne fysiskt eller medvetet) Men hur pratar man med en människa som går med skygglappar och vägrar inse att felet inte bara sitter hos andra..? Jag blir så arg att jag kanske häver ur mig elaka saker.. Men hon har anklagat mig tillräckligt.. Jag kommer aldrig att lämna Lars pga den "klimakterie kossan" även om hon jobbar på det..  Det är mycket annat också med den människan som stör mig men det får vara osagt..Aja nu ska jag tycka synd om mig själv lite för att jag är snorig efter badet på skara sommarland:/
Hej hej..


Inte hänt mycket men här kommer lite av det senaste....

Hämtade madde på Arlanda när hon hade varit i rom i Fredags.. Sen skulle vi in till Mastiff studio i frihamnen för jag har anmält madde till ett program som i hoppas går vägen:) Sen på vägen hemåt stannade vi och åt på mcdonalds, och när vi for därifrån så måste jag ha kört så inihelskotta FEL Märkte inte att nåt var fel förrän i Norrköping, NORRKÖPING Vi var juh för fan på fel sida Vättern, vi som skulle till Vänersborg (Längst ner på Vänern) Jag var så arg och ringde och skällde lite på gubben min så Madde skulle slippa mitt gnat.. Det gick över och vi for ner till Jönköping för att där åka uppåt igen och dä stod det skyltat Trollhättan, äntligen på rätt väg tänkte jag.. Madde somnade och jag fortsatte köra mot Thn, men helt plötsligt så finns inga skyltar dit.. Shit tänkte jag, jag måste ha kört fel igen.. Men jag körde till skövde då och sen blev allt rätt igen.. Men den färden blev 26mil längre än det var tänkt..Blev bjuden på grillat hos Världens bästa Marie m.fam och där blev vi kvar över natten.. Riktigt trevligt, men jag har nog aldrig pratat så mycket i hela mit liv..Idag var vi på Skara sommarland med Marie och hennes barn.. Riktigt skoj.. Hennes barn är underbara..
Tack för idag allihopa..:DImorgon ska vi låna Maries Filip så han får vara här och sova med mig och Madde, lite mys bara:)Torsdag blir det tvättning och sen bär det nog av uppåt en sväng..Leah<3Jag saknar henne varje sekund och varje gång jag ser en liten "vinglig unge" som nyss lärt sig gå så blir jag ledsen för att jag aldrig hann få se sådana saker.. Jag kan verkligen inte förklara hur jävla ont det gör i mitt hjärta.. Tror inte riktigt att nån kan förstå heller om man inte vart med om det själv.. Man kan nog bara försöka tänka sig.. För några år sedan dog en av mina bästa vänner i mina armar och det gjorde riktigt jävla ont, det finns fortfarande i mina tankar och jag försöker fortfarande att leva en enda dag utan att tänka på honom och när hans liv rann iväg framför mina ögon.. Hans föräldrar var så starka och jag försöker vara som dem men det går bara inte, dom har varit fantastiska och är det fortfarande.. men dom har nog säkert tänkt samma tankar som jag tänker nu.. Jag mår skit och vill bara gräva ner mig.. Vågar inte lägga mig utan sömnpiller, försöker ta en dag i taget.. Mardrömmar omochom igen.. Hade jag inte vetat hur ont det gör att mista både vänner och familj så hade jag knarkat och bara försvunnit i min egen lilla värld eller tagit mitt liv.. Men jag önskar verkligen inte någon denna smärta.. Just nu vill jag krypa ur mitt skal och bara försvinna..Det gö bara så jävla ont.. Jag vill bara krypa ner i kudden och skrika sen vill jag kliva upp och slå sönder allt och alla som är i min väg.. Jag är också arg över att jag inte satt vaken och tittade på min ängel hela tiden.. Då hade jag kanske kunnat förhindra det.. Men så kan man juh inte tänka heller.. Jag har alltid sagt att det finn en mening med allt som sker, men jag finner ingen mening med detta..  Men en människa som precis har förlorat sin Morfar och sin Pappa som hon stod väldigt nära sa till mig och Lars att: Det finns en mening med allt.. Att hon sa det gav mig lite hopp.. Madeleine Wiklund är den bästa som finns, som stöttar mig och Lars genom detta.. Samt Marie Andersson.. Deras Familjer och min familj.. (Min far är inte inräknad!)Ha det bra ni få som läser min blogg..

Hmmmm....

Jag beundrar människor som förlorat sina/sitt barn.. Hur går man vidare i livet..
Okej, innan leah kom till världen var jag alltid ensam på veckorna.. Men jag vigde mitt liv till min lilla tjej.. Jag förstår verkligen inte hur "gud" kan vara så jävla grym och elak? Nettan sa en sak idag att den gud älskar dör tidigare än den som är "djävlig"..
Kan nog vara någonting i dem orden...Men varför, varför, varför, jag önskar det vore någon annan... Men ändå inte, jag önskar inte ens Jacke detta (min värsta fiende) eller min bror, jag vet inte hur jag ska hantera jacke, han har alltid varit som en bror men han är ett svin och jag kommer aldrig mer att ställa upp för den människan.... Ska häma Madde i Sthlm i morrn så ska vi åka till mastiff studio:D  Får jag hoppa? -jag vill.. Rykterna gr i matfors att jag kvävt min dotter och det har jag ej.. Finns två människor jag kommer att anmäla för förtal.. ..
Har suttit hos Marie och scrappat halva veckan och hon är å goo.. Hennes barn likaså... Åh vad goa dem är..Ne godnatt


Dagarna bara går och går..


När mamma och resten av familjen kom ner hit så campade dem utanför min balkong.. Sa att dom kunde sova inne men det ville dom inte göra. Så dom campade utanför mig..:) Första dagen mamma &co var här så skulle jag Med Marie Carin och några fler ner på sanden och se/lyssna på TheBaseballs.. Roligt tycker jag att vi hade, men just när man hade som mest roligt så ville polisen ta hem mig till sitt, skämtåsido Tog mig typ vid ett och släpptes vid tre, kommer ihåg allt men inget minne när jag skulle gå ut därifrån, från polisstationen.. Kom till torget i thn och där satt EN karl och jag började småprata med honom och tillslut säger han att han väntar på skjut till Frändefors.. Jag fick åka med och dom räddade nog min natt..
Vi fiskade kräfter och bara mös resten av dagarna dom var här.Sen skulle alla åka på Söndagen, så nu sitter jag här med Diva och lilla kissemissen och bara tänker på allt konstigt.. Sjuka drömmar har jag fått sen min dotter avled..  Har varit uppe hos Marie både igår ocg idag.. hon har så mycket roliga scrap grejjer så i det rummet kan jag sitta utan att veta vad klockan är då han kanske redan är trött på mig och hoppas jag snart ska dra..:) Men väl hemma igen är det så tomt.. Jag vill gå runt och vagga min bebis och bara hålla i henne... Åh vad jag saknar mitt <3 och Madeleine också men den gottar sig i Rom:/ Önskar jag kunde hålla dig en sista gång. Mamma Älskar dig hjärtat <3

När Madeleine kommer hem så kommer hon att bli förbannad på mig eftersom jag anmält henne till ett tv program..:) Så när jag hämtar henne på flyget så ska vi dit på intervju:)
..
Ska sova nu.. godnatt


Johanna sjung dessa sååå fint på begravningen:)


Tears in heaven


Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven


I Don´t Want To Miss A Thing

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
'Cause I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thing

Blir hemma istället..

Känns inge roligt att åka dit när man inte har nå pengar:( Så jag blir hemma och passar hundar och sover ett tag:)

Stress..

Mamma har fått för sig att vi ska åka till ullared, okej säger jag om vi är hemma vid tre igen.. Tur hon inte älskar att gå Heeeela dagar:) Så nu åker vi väl då..

Det blir mest


sorgliga saker att skriva om hela tiden för det är endast det jag känner, bara sorg.. Eller bara och bara, jag kan väl skratta och ha roligt också men ändå finns sorgen i mig hela tiden. Mitt hjärta är liksom trasigt, det gör ont i bröstet hela tiden, en konstant svidande smärta.. Fick just reda på en sak som gör mig lite sur, hon kommer förmodligen inte säga något till mig heller.. Hon är så dum, hon skulle juh hålla sig därifrån!! Men det är hennes val, inte mitt. Men tyvärr så är dom inte bra för varandra..

Nybadad sessa, myser:) Hon hade precis kissat i mitt knä också min go gummsa:)
Imorgon blir det The baseballs med Marie och Carin och säkert massa fler:) Så skoj det ska bli:DBörjar fundera på varför jag har brörjat skriva en massa och kom på det att det är för min egen skull, för att jag ska kunna få ur mig det jag behöver utan att öppna munnen.. Men vissa saker kan man väl kanske inte skriva heller.. Eller äsch skit samma jag skriver vad fan jag vill i min blogg..

Lite mer bilder...

Första bilden tagen på vår prinsessaSista bilderna på vår prinsessa i livet (har ett kort där hon ligger i kistan också men jag besparar er det för jag vill inte se det själv, tog det för att mamma ville se det)Bad i långsjön på söndagen. Här sitter hon med plastmoffan:)Dessa bilder är från klockan tre på söndag natt då jag hade valt att väcka henne för lite mat..
Åt nästan inget och somnade om så här..
Sen vaknade hon för lite mat vid 6,7 tiden och sen nästa gång jag vaknade så var hon livlös:(

Mitt allt, mitt <3


Har inget vettigt att skriva så det fick bli två bilder på min tjej:)


Sundsvall igen..


Som rubriken lyder så har jag varit uppe i Sundsvall igen.. Träffade läkaren som dödförklarade min dotter och han hade inte fått alla provsvar. Men konstaterat är att hon inte kvävdes. Hon hade endast 14 i blodvärde (vilket är fruktansvärt lågt) och hon hade bakterier i både blod och urin (vet ej vad för sorts).. Men han skulle ringa när allt är klart eftersom jag är hemma igen..Begravningen var jättefin tror jag.. Jag var där men hängde inte med så jävla mycket faktiskt.. Det började med att jag, älsklingen och mina småbröder var in och såg min lilla ängel en sista gång.. (Mina bröder ville följa med) Innan vi gick in så frågade Kenneth på Begravningsbyrån oss om vi verkligen var säker på att vi ville för hon har legat en månad och ser långt ifrån ut som hon gjorde sist.. Men Vi var helt säkra, särskilt jag för jag ville se att det verkligen var hon som låg där i den minimala kistan. Det var hon.. Mitt lilla <3, min ängel.. Jag höll hennes hand och pussade henne så många gånger.. Sen sa jag att han skulle lägga på locket på kistan för annars skulle jag aldrig ha gått. Men jag fick säga åt han att vänta så jag fick ge henne en sista puss.. Fick lugna ner mig lite innan själva begravningen. Men jag tror att detta gjorde själva begravningen lättare eller lättare och lättare, svårt att förklara egentligen. Kanske rent utav blev svårare när jag visste att hon låg där i.
Jag har nog aldig gråtit så mycket i mitt liv som jag gjort sen senaste månaden:(
Så här såg det ut när man kom in...
Hon låg verkligen där min lilla ängel, mitt <3, mitt allt..

Johanna sjung för min lilla Leah och hon är så duktig..

Efter begravningen så var vi och fikade hemma hos mamma..
Prästen kom med och hade med sig ljuset och ett extra "dopljus"
Hon var jätte snäll och go.. Hon var tårögd hela ceremonien.. Hon hade också träffat min lilla Leah några dagar innan hon dog eftersom hon skulle döpa henne en vecka efter..:/

Jacke måste vara den ondaste jävla människa som gått i ett par skor..Fixar inte att skriva mer om detta nu så till lite bättre saker.. Thomas kom upp med Era (Bimbo) en sväng så hon och Diva fick busa lite, dom är så fruktansvärt lika:) Mor och dotter:)


Sen blev jag, Älsklingen, Mamma och Torbjörn bjudna på grillat hos Madde och hennes Mamma.. Mamma och Carina hade skit skoj iaf:D

Dagen efter det så var dom upp till härefestivalen i Indal, Mamma, Torbjörn, Carina och min älskling.. Men där kom dom inte in för dom var för fulla eller något så jag fick snällt åka tillbaka dit och hämta dem igen.. Haha.Just ja
, på kvällen efter begravningen fick jag besök av Angelica, Peter och världens sötaste lilla Lucas.. Tack för att ni kom:)


Fick med mig min lilla lillebror Lillas hem denna gång.. så mysigt att bara få rå om honom lite.. Synd bara att han spelar tv spel mest hela tiden..Idag köpte jag massa grejjer som ska vara en "Minneshylla" för Leah..Så blev resultatet..Ojojoj vilket osammanhängande inlägg... Men det blir så när det är så mycket tankar som far runt i huvudet på en..
Nu får jag ta och lägga mig för att sova så jag kan hitta på nå skoj med bror min i morgon..
Saknar dig mammas lill <3


RSS 2.0