Dag 03 – Mina föräldrar

Sent som vanligt men vi kör både 3, 4 och 5 nu då:P

Mina föräldrar.. Min mamma är uppvuxen i Matfors från början men flyttade ganska snart därifrån.. Ganska snart blev jag till under ett one night stand.. Mamma hade väl varit med ett par killar under den tiden så det var inte säkert vem som var min pappa.. (Sådan mor sådan dotter antar jag, men när jag fick Leah var inga tvivel för då hade jag kommit förbi den tiden så att säga..) Mamma var juh några år yngre när hon fick barn.. Men iaf så var det juh massa faderskapstest och min pappa var helt emot det och propsade på att det var en kille hon inte hade tagit upp och då blev det mer krångel där och pappa vägrade fortfarande inse att det förmodligen var han som var min far.. När allt blev klart med allt dette så var jag fyra år.. Pappa började då att hälsa på och jag började umgås med honom.. Han var väldigt snäll å men jag tyckte det var lite obehagligt med vissa saker som att jag skulle sova mellan honom och hans dåvarande tjej.. SÅ jag vile åka hem.. Vi träffades ganska många gånger då och han var väl en underbar pappa då men allt han gjort och sagt till mig nu gör att jag förtränger dem bra sakerna..

När jag var 8år fick jag riktigt coola julklappar och presenter av honom.. Mest så minns jag en jättevacker ängel och en kamera.. men senare när jag började sjätte klass så fick jag en "furbee" som vibrerade när man drog i ett snöre.. Givetvis är det tanken som räknas! Men det var liksom lite fel ålder där tyckte jag.. Han flyttade också väldigt många gånger och informerade varken mig eller min mamma om detta så jag fick lixom "leta" efter honom var han tagit vägen.. Men Farmor har juh alltid funnits för mig, liksom en av mina fastrar och mina två farbröder.. Så flyttade han till ett hur i Njurunda där jag trivdes väldigt bra eftersom jag hade många kompisar där.. Tyvärr så körde han taxi och var borta väldigt mycket så man hann juh så gott som aldrig träffa honom.. Så en kväll var vi på fest och några kompisar kom och hämtade mig hos pappa så drog vi till dyket där det var fest.. När det blev för sent så gick malin och jag hem och sov ch morgonen därpå for vi hem till mamma.. När jag kom em till mamma så började hon ifrågasätta mig om jag haft fest hos pappa och det hade jag inte.. Det var en tjej so hade rymt under natten (en kompis till mig) så polisen hade varit hos pappa och frågat honom en massa.. Jag fick aldrig förklara för honom hur det var den natten.. SOm tur var hade jag en mamma som såg igenonom mina lögner varje gång jag ljög och denna gång var inte en av dem så hon förstod direkt..
Så har jag fått massa skit om allt möjligt från min far.. Senast jag pratade med honom så hade min för mig okända faster skrivat massa jävla idiotiska kommerntarer


Jag skrev en kommentr på min underbara brors foto på pappa

Detta är min såkallade pappa.

Kerstin skrev:
"Hmmm.
Det har ar min "sa kallade" storebror,
Vem ar du?"

Evelina skrev:
"Evelina, Leifs dotter sen 22år..

Kerstin skrev:
"Du maste vara min sa kallade brorsdotter....
hur vore det om du shut yer mouth here on FB?
How about that mum of yours who decided to have you WITHOUT a DAD ?
HUH?
Det dar ar min storebror du pratar om and you little girl, Piss me off. Spitting out kids DOES NOT make you automatically a woman, Stop whining &
Grow the fuck up, the world does NOT evolve around you and your problems.
DEAL wit it!
Vid detta tillfälle tog hon bort allt hon krivit men jag la ut det igen!

Jag skrev:
Står du inte för vad du skriver? Uppenbarligen så är jag din såkallade brorsdotter, Ja..
Vad menar du med att jag spottar ut ungar? Har fått en dotter som dog 3mån gammal i PSD! Har jag sagt att jag är en "women"? och har jag sagt att min mamma är felfri? Har jag ens sagt något om pappa? Jag har försökt att få bättre kontakt med pappa men han skiter i det så varför yttra dig om saker du inte har en aning om.. Skrev bara att han är min såkallade far.. Jag har inte gnällt överhuvudtaget.. Så vad i helvete hakar du upp dig på? "

Kerstin skrev:
"- hur vore det om du tog din bitterhet nanstans MER privat?
Det dar ar MIN storebror som du pissar pa.

Bara for att du spottar ut ungar betyder det ju inte att du kan kalla dig sjalv en kvinna vet du.
?
Kanske skall du fraga mamma din hur hon kan ha ungar utan en pappa i bilden? HUH?
Men sa klart, du ar val precis som en annan brorsdotter jag har.
Sluta gnall, vad du an tror, varlden snurrar inte runt dig a dina problem.
Grow the fuck up. behover jag oversatta det med? Avslutade du aldrig skolan eller?

Fia skrev:
"Oj oj oj... WTF?"


Kerstin skrev:
"passiv agressive istallet for att ta hand om problemen ar vad jag ser.
Jag beklagar din forlust men jag har ingen vag att veta, det var darfor jag tog bort det. det andrar ju ingenting ialla fall,
att vara pa det sattet leder ju in till mer problem
Igenn, Jag beklagar din forlust jag kan inte mojligen veta vad du gar igenom just nu.
Men fortfarande, posta det faceboo ar inte konstrukivt a du uppmuntrar ju inte kommuikation med din far pa det sattet.
Kerstin skrev:
"Precis som om jag inte vet detaljerna av ditt liv vet ju du inte mycket om mitt, eller din fars liv.
"
Fia skrev:"Varför blev jag påhoppad då? Okej... Jag tål."

Evelina skrev:
"Jag blir förbannad när folk som inte känner mig eller min familj skriver på det sättet du gjorde, som inte har nån aning om vad som är.. Du vet inte vad jag har gjort för att få bättre kontakt.. Jag har försökt i ca 15 år och det fungerar inte så jag har gett upp.. 
Ta reda på fakta innan du säger något.. Har skit bra kontakt med farmor och Maria och lillebror Robin så det är jag nöjd med... Har försökt att bli vän med dig på fb förut men du har inte svarat på vänförfrågan heller så du verkar hopplös du med..
som du själv skrev så vet du inte några detaljer om mitt liv.. tror inte du vet nån faktisk.. tyvärr.. hade gärna velat lära känna dig men efter ditt jävla påhopp så kan det nog kvitta.."


Så var det iaf och därefter ringde jga min farmor och frågde vad Kerstin var för människa, och då skrek appa
i bakrunden och jag bad snällt att få prata med honom.. Han gapade och skrek att jag var en omogen jävla horunge som förtjänade att min dotter dog..!! Där gick han för långt occh jag hoppas att du, Kerstin läser min blogg och förstår varför jag är arg på min pappa...!

Detta kanske blev lite annorlunda än vad man skulle skriva men detta är min bild av min far..
Min mamma är världens bästa men även hon har sina brister men hon har ALLTID ställt upp för mig.. Vad jag än gjort så har hon hjälpt mig upp när jag varit på botten ch hon har inte haft det lätt..


(Min pappa har det förmodligen inte lätt i sitt liv och jag tror att han har väldiga problem med sitt psyke men när ingen talar om något för mig och därför har jag min bild av det hela..)

Jag måste juh faktiskt tillägga att 1 gång ställde han upp för mig som aldrig förr och det var när jag var på sjukhuset. Efter Pingys död.. Jag fick nästan säga åt honom att åka därifrån. Det är det närmaste han någonsin varit en pappa för mig i mina ögon!
Den kvällen var han en riktig far!

Kommentarer
Postat av: bettan

hur fan kan dom säga att det är rätt åt dej att din dotter dog ? va fan är det för en människa som ens kan säga så ????

usch blir så upprörd...

du känner inte mig men vet att du förlorade ditt barn o jag beklagar sorgen från djupet av mitt hjärta !!

2010-12-14 @ 11:29:24
URL: http://www.saknardej.blogspot.com
Postat av: Anki

Evve din pappa vet inte vad han slänger bort. Han är inte värd dig! Fy fan säger jag bara det finns inga ord för han!!!! Och den andra människan som lägger sig i verkar ju vara 14 år gammal max och det märks att dom är släkt!

Du förtjänar det bästa! <3

2011-01-26 @ 00:07:25
URL: http://angelicaankinaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0